FLEXI SPREJ 250 ml

FIL/FOB izdelki

Cena: 23,00EUR
Imate vprašanje o izdelku

FIL/FOB Flexi Spray  je obnovitveno negovalni sprej za vse vrste las, ki zagotavlja lasem vlažnost in volumen. Sestavine prodrejo v lase in jih okrepijo, zato mu pravimo tudi hrana za lase, obenem pa tvorijo tanek film, ki zadržuje vlago v laseh. Ta preparat za nego vsebuje posebno snov pantenol, ki poveča vsebnost pantotenske kisline v laseh. Pantotenska kislina je normalni sestavni del las. Prirojene poškodbe las, poškodbe zaradi kemičnih procesov in poškodbe nastale zaradi onesnaženega okolja, se dajo popraviti s pomočjo te posebne formule. Pantenol lasem ne daje sijaja, daje pa jim potrebno vlago. Zelo primeren in potreben za dolge lase. Preparat nanašamo tako na suhe kot na mokre lase in ostane na laseh, zato trajno izboljšuje kvaliteto las! Preparat je prijazen okolju, ker je brez aerosola, razpršilna glava jamči mikrofino porazdelitev. 

Glavne sestavine so provitamin B5, ki veže vlago in mehča lase, aminokisline iz pšenice in gluten, ki daje lasem moč in vlago, vitamin E, ki je antioksidant in ščiti lase pred zunanjimi vplivi in UV filter, ki je zaščita pred soncem. pH vrednost je 4,5.

Sestavine: Aqua, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Gluten, Hydrolyzed Wheat Protein, Polyquaternium-16, Tocopheryl Acetate, RNA, Parfum, PEG-25 PABA, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Kupci, ki so kupili za izdelek, so kupili tudi:

Iz te kategorije

MIX CURE 100 ml
23,00EUR
ARGAN HAIR OIL 100ml
30,00» 45,00EUR
CONTROLLER 150 ML
25,00EUR
 

Komentarji