FIL/FOB TOP CURE INTENSIVE 30 ml

FIL/FOB izdelki

Top cure je posebna nega  proti razcepljenim  lasnim konicam,  ter za dolge ali poškodovane lase. Pri redni uporabi dobijo lomljivi lasje s poškodovano strukturo nazaj svojo voljnost in elastičnost. Kationsko aktivne makromolekule se kot zaščitni film, ki obvaruje vlago, nabirajo okrog vsakega lasu, ne da bi jih naredile težke. Lasje dobijo sijaj in se lažje češejo. Posebej primeren je za pričeske z dolgimi lasmi in za lase, ki naj bi postali dolgi. Zelo učinkovit pa je tudi pri pričeskah s kratkimi lasmi kot zaključni izdelek za učinek visokega sijaja pri ravnih laseh. Ne vsebuje sredstev za konzerviranje in barvil. Nanaša se na suhe ali vlažne lase in se ne izpira. 
Top cure tudi na kožo deluje intenzivno obnavljajoče. Naredi jo mehko, zgladi obstoječe gube in daje koži voljnost, elastičnost in mladostno svežino. Sredstvo lahko uporabljajte kot obrazno masko tako, da na očiščeno kožo nanesete nekaj kapljic in  rahlo vtrepljajte v kožo.
Uporabimo ga tudi pri zelo izsušenem lasišču, pri katerem moramo zagotoviti maximalen delež vlažnosti za boljšo regeneracijo lasišča. Nanesemo ga neposredno na robove lasišča, ki  so rdečkasti in vneti.

Glavna sestavina je 100 % vodotopni silikon najvišje kakovosti. Ph vrednost je med 5,3-5,5.

Sestavine: Cyclopentasiloxane, Dimethicinol, Parfum.

Kupci, ki so kupili za izdelek, so kupili tudi:

 

Komentarji