DANDRUFF ŠAMPON 230 ml - DANDRUF & SCALP SHAMPOON 250 ML

Izdelki za lase in lasišče

Učinkovit šampon proti suhemu in mastnemu prhljaju, ki uravnava kvasovke in pomaga pri odstranjevanju prhljaja z las in lasišča. Predvsem preprečuje nastanek glivice Malassezia, ki povzroča prhljaj. Prhljaj je najprej potrebno odstraniti z lasišča, potem se lahko začne postopek zdravljenja, ki jih zagotavljajo sestavine v šamponu. Šamponiramo vedno dvakrat in pri drugem nanosu šampon  vmasiramo in pustimo delovati nekaj časa na lasišču ( 2-3 minute) zatem speremo in nego nadaljujemo  z oblogo MULTI TREAT ter na koncu še tretma z lasionom Hair&Scalp Therapy.

Glavne sestavine so Piroctone olamine, ki preprečuje nastajanje glivice Malassezia, ki povzroča prhljaj in mlečna kislina, ki ublaži lasišče. Večina drugih šamponov proti prhljaju uporabljajo sestavino cink pyriton, ki pa je zelo škodljiva za okolje, zato jo v Harologiji ne uporabljajo. PH vrednost je 6.

Sestavine: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, C12-13 Alkyl Lactate, Phenoxyethanol*, Glycol Distearate, Piroctone Olamine, Parfum, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid.

 

Komentarji