H &S THERAPY/ SCALP THERAPY 100 ml

Izdelki za lase in lasišče

Nega za lase in težave z lasiščem, kot so srbenje, razdraženost lasišča, luščenje in prhljaj.   . Therapy je intenzivna antibakterijska nega lasišča, ki stimulira krvni obtok, pomirja razdraženo lasišče in pospešuje rast las. Antibaktericidno deluje na kožo glave. Pospešuje kroženje krvi, ki ga z točkovnimi masažami lahko še bolj vzpodbudimo. Uporabo priporočamo pri vseh vrstah motenj lasišča (izpadanje las, ostanki kože, prhljaj, rdečice, psoriaza itd.). Pri izpadanju las je priporočljiva vsakodnevna uporaba, tudi če lasje niso sveže oprani. Zmanjšuje obolenja problematičnega lasišča kot npr. mastno, razdraženo lasišče, rdeče lišaje in prhljaj. Dnevno jo uporabljamo  predvsem proti izpadanju las, saj do 45% zaustavi izpadanje las. Preparat vmasiramo na lasišče in ga ne izpiramo. 
Glavne sestavine so izvlečki pekoče koprive, ki ima zelo antibakterijski učinek in kafra, ki blaži srbenje in pospešuje krvni obtok. PH vrednost je 5,0. 

Sestavine: Aqua, Alcohol Denat, Quaternium-52, Salicylic Acid, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Urtica Dioica, PEG-15-Cocopolyamine, Menthol, Camphor, Daucus Carota, Polysorbate-80, Linolenic Acid, Oleic Acid, Arachidonic Acid.

 

Komentarji