MULTI TREAT 150 ml

Izdelki za lase in lasišče

Multi Treat za lase in lasišče je nega za vse vrste las, pri problematičnem lasišču, kot je mastno lasišče, srbeče in razdraženo lasišče, prhljaj in psoriaza, obenem pa uravnava pH na lasišču in laseh, preprečuje statično elektriko in stimulira lasišče. Zagotavlja sijaj, voljne in mehke lase, ki se lahko razčešejo. Lahko se uporablja kot šampon, kot regenerator in nega.

Pred kemičnimi posegi v laseh naredimo masažo z Multi treat 3-5 minut, potem speremo z globinskim šamponom in tako bolj pripravimo lase in lasišče pred posegom. Po kemičnih posegih obnovimo  lase in vrnemo naravni pH lasišču z uporabo Multi treat. Po uporabi speremo. Obloga se lahko uporablja tudi kot zaščita rok pred kemičnimi posegi, je pa tudi zelo učinkovita pri toplotnih in sončnih opeklinah. Uspešno blaži bolečine in pospešuje proces zdravljenja kože. 

Glavne sestavine so vitamin E, ki ohranja vlago, ima antioksidacijski učinek in ščiti pred zunanjimi vplivi in soncem. Medicinsko prečiščen lanolin iz ovčje volne, ki varuje lase in kožo pred izsušitvijo, pred vročino in mrazom, ter deluje antibakterijsko. Lanolin je mast, ki je najbolj podobna maščobi v naši koži, zato pomaga koži ohranjati vlago in zagotavlja normalno dihanje kože. Preprečuje suho in razpokano kožo. Uporaben tudi pri dojenčkih, kot plenična krema, ker nevtralizira amonijak in ščiti kožo. Občutljivost na lanolin je zelo redka in ima kratkotrajni učinek. PH vrednost je 4,0.

Sestavine: Aqua, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, PEG-15 Cocopolyamine, Quaternium-27, Methylcellulose, Cetyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Gluten, Hydrolyzed Wheat, Protein, Lanolin, Panthenol, Parfum, Riboflavin, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Calcium Pantothenate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 16255.

Kupci, ki so kupili za izdelek, so kupili tudi:

 

Komentarji