HAIR GEL 100 ml

Izdelki za oblikovanje

Hair gel je klasični gel za oblikovanje vseh vrst las, za tiste, ki nočejo imeti občutka, da imajo styling izdelek na laseh. Ker nima alkohola v sebi je primeren za občutljivo in razdraženo lasišče. Primeren za hidrofilne lase, ki potrebujejo več moči.

Posebej primeren za oblikovanje modernih pričesk, ki se sušijo na zraku, pričesk sušenih s sušilcem in pa tudi za skodrane lase. Za modni Wetlook učinek je primeren tudi kot končni izdelek. Lasje v celoti vpijejo preparat zato na njih ni ostankov. Lasje postanejo bolj polni, pričeska pa drži dalj časa. Ima antistatičen učinek in zagotavlja bleščeč videz. Ščiti pred vlago v zraku. Uporablja se na vlažnih laseh po pranju, lahko pa se uporabi tudi na suhih laseh, možna je kombinacija s peno Hair mousse strong.

V zaščitnem delu je veliko negovalnih in zdravilnih sestavin, posebej pa hidrolizirane pšenične beljakovine, ki ščitijo lase in jim dajejo moč, ter Panthenol in provitamin B, ki vzdržujejo vlago v laseh. PH vrednost je 5.

Sestavine: Aqua, Glycerin, PVP, Carbomer, Triethanolamine, Hydrolyzed Wheat Gluten, RNA, Pyridoxine HCl, Methylchloroisothiazolinone/Methylisothiazolinone,  Parfum, CI 28440.

Iz te kategorije

HAIR GLAZE 100 ml
20,00EUR
FIBER PUTY 150 ml
27,00EUR
DIP- HEAD MEGA HOLD 150 ml
21,00EUR
 

Komentarji