FIL INTENZIV CURE 100 ml

FIL izdelki

FIL intenzivna nega za hidrofilne lase, ki so bila kemično obdelana ali zelo poškodovane lase, ker gradi notranjo strukturo las. Uporablja se lahko tudi preventivno, pred kemično obdelavo las. Vmasira se v umite in mokre lase. Pustimo delovati približno 10 minut, če je le mogoče pod toploto in nato speremo. Za izboljšan učinek lahko uporabimo tudi FIL regenerator.

Posebna obravnava: Kadar so lasje utrpeli hude strukturne poškodbe, potem dodamo 3 delom Fil intenziv cure, 1 del E.F.A. olja in 1 del magnezija (razen, če so lasje zelo suhi), ter pustimo na laseh pod toploto vsaj 10 min. Nato izperemo z Fil šamponom in balzamom.

Glavne sestavine so karitejevo olje iz sadežev afriških dreves, ki mehčajo lase in jih ne obtežijo, svilne aminokisline, ki zagotavljajo moč, pšenica zagotavlja prilagodljivost, Panthenol in provitamin B5, pa veže vlago, blaži srbenje in uničuje bakterije.  Vitamin E ščiti lase pred zunanjimi vplivi, zadržuje vlago in nudi zaščito pred soncem. PH vrednost je 4,0.

Sestavine: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethylmonium Methosulfate, Butyrospermum Parkii Oil, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Silk Amino Acids, Hydrolyzed Wheat Gluten, Hydrolyzed Wheat Protein,  Panthenol, Tocopheryl Acetate, Parfum, RNA, Riboflavin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.

 

Komentarji