FIL CURE SPREJ / N.C.A. 100 ml

FIL izdelki

FIL Cure sprej ali N.C.A. sprej  je učinkovita nega za hidrofilne lase, ki so poškodovani ali so bili kemično ali fizično tretirani. Uporablja se tudi za oblikovanje trajno kodranih pričesk ali pred trajnim kodranjem. Obnovi notranjo strukturo las, zagotavlja mehke in sijoče lase, ter pomaga pri razčesavanju las. Poškropimo na umite lase in pustimo delovati 5 minut, nato izperemo. 

Če sprej uporabljamo na hidrofobnih laseh,  oz. na laseh, ki so zelo suhi in krhki,  ga ne izpiramo, ker s tem zagotavljamo večjo vlažnost. Pri trajnem kodranju las z neenakomerno strukturo, se uporablja na delu, ki je hidrofoben in se ga pusti na laseh. Nato se izvede trajno kodranje in s tem zagotovimo enake pogoje po celotni dolžini las. FIL cure sprej in N.C.A.  je isti izdelek z različnimi imeni. Kot N.C.A. se uporablja kot dodatek v šampone za hidrofilne lase.

Glavne sestavine so pšenične aminokisline, ki zagotavljajo moč in elastičnost, provitamin B5, pa veže vlago, blaži srbenje in uničuje bakterije.  Vitamin E, ki ščiti lase pred zunanjimi vplivi, zadržuje vlago in ščiti pred soncem. PH vrednost je 4,5.

Sestavine: Aqua, Quaternium-27, Methylcellulose, Cetyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Gluten, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Cetrimonium Chloride, RNA, Riboflavin, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Calcium Pantothenate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Eugenol, Hexyl Cinnamal.

Kupci, ki so kupili za izdelek, so kupili tudi:

 

Komentarji