FIL/FOB izdelki

Namenjeni so vsem vrstam las – tako hidrofilnim kot hidrofobnim. Linija FIL/FOB predstavlja izdelke, tako za kozmetičen efekt, kot tudi za povečanje strukture las.

MIX CURE 
Nega za vzdrževanje  za hidrofilne in hidrofobne lase

FIL/FOB Mix nega je mešanica FIL in FOB intenzivne nege in se uporablja v tistih primerih, ko gre za manjša odstopanja in niso še potrebne intenzivne FIL ali FOB nege.  Obnavlja in vlaži lase in jih ne obteži. Namenjena je za šibke lase, ki v zadnjem času niso bili negovani z intenzivnimi negami, zagotavlja pa večjo moč in elastičnost las.

LEAVE ON CREME
Regenerator za vse vrste las

FIL/FOB Leave On Creme je balzam, ki lahko ostaja na laseh in je namenjen vsem vrstam las. Lase naredi sijoče, mehke in voljne, ne da bi jih obtežil, obenem umiri kodre. Tankim lasem daje polnost. Leave On creme razmažemo v dlaneh in ga nato razporedimo po vlažnih ali suhih laseh in ga ne izpiramo. Primeren je po uporabi različnih neg, ker lase ojača in jim povrne moč. 

FIL/FOB FLEXI SPREJ
Obnovitveni sprej za vlažnost in volumen las

FIL/FOB Flexi Spray  je obnovitveno negovalni sprej za vse vrste las, ki zagotavlja lasem vlažnost in volumen. Sestavine prodrejo v lase in jih okrepijo, zato mu pravimo tudi hrana za lase, obenem pa tvorijo tanek film, ki zadržuje vlago v laseh. Ta preparat za nego vsebuje posebno snov pantenol, ki poveča vsebnost pantotenske kisline v laseh. Pantotenska kislina je normalni sestavni del las. Prirojene poškodbe las, poškodbe zaradi kemičnih procesov in poškodbe nastale zaradi onesnaženega okolja, se dajo popraviti s pomočjo te posebne formule. Pantenol lasem ne daje sijaja, daje pa jim potrebno vlago. Zelo primeren in potreben za dolge lase. Preparat nanašamo tako na suhe kot na mokre lase in ostane na laseh, zato trajno izboljšuje kvaliteto las! Preparat je prijazen okolju, ker je brez aerosola, razpršilna glava jamči mikrofino porazdelitev. 

FIL/FOB TOP CURE  
Nega za dolge lase in poškodovane konice

Top cure je posebna nega  proti razcepljenim  lasnim konicam,  ter za dolge ali poškodovane lase. Pri redni uporabi dobijo lomljivi lasje s poškodovano strukturo nazaj svojo voljnost in elastičnost. Kationsko aktivne makromolekule se kot zaščitni film, ki obvaruje vlago, nabirajo okrog vsakega lasu, ne da bi jih naredile težke. Lasje dobijo sijaj in se lažje češejo. Posebej primeren je za pričeske z dolgimi lasmi in za lase, ki naj bi postali dolgi. Zelo učinkovit pa je tudi pri pričeskah s kratkimi lasmi kot zaključni izdelek za učinek visokega sijaja pri ravnih laseh. Ne vsebuje sredstev za konzerviranje in barvil. Nanaša se na suhe ali vlažne lase in se ne izpira.

Stran:
Poglej vse | Stran:
Poglej vse | Stran: