FIL izdelki

Izdelki iz skupine FIL so:

FIL ŠAMPON
Šampon za hidrofilne lase

FIL šampon je nežen šampon za tanke, fine in barvane lase, ki potrebujejo učinkovine za izboljšanje strukture las. Za tiste uporabnike, ki želijo več pene in svilnate lase. Za barvane lase lahko dodamo v šampon 10 kapljic kokosovega extrakta za ohranjaje barve. Z njegovo uporabo bodo lasje voljni, mehki in prožni. Lahko se uporablja tudi kot gel za tuširanje za celo telo.

FIL ŠAMPON NEVTRAL
Šampon za hidrofilne lase

FIL šampon je nežen neodišavljen šampon za tanke, fine in barvane lase, ki potrebujejo učinkovine za izboljšanje strukture las. Za tiste uporabnike, ki želijo več pene in svilnate lase. Za barvane lase lahko dodamo v šampon 10 kapljic kokosovega extrakta za ohranjaje barve. Z njegovo uporabo bodo lasje voljni, mehki in prožni. Lahko se uporablja tudi kot gel za tuširanje za celo telo.

FIL CLASSIC ŠAMPON N
Šampon za hidrofilne lase, ki zahtevajo obnovitev

FIL klasični šampon nevtral je nežen, neodišavljen šampon za hidrofilne tanke in fine lase, ki zahtevajo več obnove in želimo doseči bolj grob izgled, kar zagotavlja visoka vsebnost pšeničnih aminokislin. Posebej primeren za hidrofilne lase, ki niso kemično obdelani. Preprečuje cepljenje lasnih konic, lasje pa postanejo močnejši, polnejši in lesketajoči. Lahko se uporablja tudi kot gel za tuširanje za celo telo.

Stran:
Poglej vse | Stran:
Poglej vse | Stran: