FIL izdelki

FIL BALZAM
Regenerator za hidrofilne lase

FIL regenerator  je namenjen za hidrofilne lase, ki zagotavlja mehke in sijoče lase, ter obenem ščiti lase pred zunanjimi vplivi, predvsem pa se po uporabi lasje lažje razčešejo.
Nanašamo ga na umite, mokre lase in razporedimo po celotni dolžini las. Po vsaj 3 minutah ne pretirano izperemo  in posušimo lase. Uporabljamo ga v zelo majhnih količinah. Zelo primeren, kot zaključek pri kemični obdelavi las in za nego lasnih vložkov ali podaljškov iz naravnih las.

FIL VOLUMEN SPREJ
Regenerator za hidrofilne lase, ki ostaja na laseh.

FIL sprej za volumen deluje kot balzam za tanke hidrofilne lase, ki potrebujejo dodatno zaščito in volumen. Zagotavlja tudi večjo elastičnost in moč las, obenem doda volumen, lasje se potem lažje oblikujejo in razčešejo, ima pa tudi antistatičen učinek. Pred uporabo ga je potrebno pretresti. Nanese se na vlažne lase in se ne izpira.

FIL INTENZIV CURE
Intenzivna nega za poškodovane in hidrofilne lase.

FIL intenzivna nega za hidrofilne lase, ki so bila kemično obdelana ali zelo poškodovane lase, ker gradi notranjo strukturo las. Uporablja se lahko tudi preventivno, pred kemično obdelavo las. Vmasira se v umite in mokre lase. Pustimo delovati približno 10 minut, če je le mogoče pod toploto in nato speremo. Za izboljšan učinek lahko uporabimo tudi FIL regenerator.

Stran:
Poglej vse | Stran:
Poglej vse | Stran: