FIL izdelki

Namenjeni so za izboljšanje hidrofilnih – vlago vpijajoče – las. Za tanke, fine lase, ki se zlahka zravnajo, so brez volumna, razcepljeni, privlačijo vlago in se zavozlajo pri umivanju. Hidrofilni lasje potrebujejo rekonstrukcijo. Izdelki v tej liniji vsebujejo amino kisline, ki gradijo strukturo las,  poleg tega pa tudi druge sestavine, ki lase negujejo.

Aktivne FIL sestavine so predvsem: blage površinske snovi koruze in kokosa; svilne amino kisline (zagotavlja moč in uravnoteženost);   pšenične amino kisline (zagotavlja fleksibilnost); pantenol (provitamin B5); guar (deluje antistatično); RNA (ribo nukleinska kislina).

Izdelki iz skupine FIL so:

FIL ŠAMPON
Šampon za hidrofilne lase

FIL šampon je nežen šampon za tanke, fine in barvane lase, ki potrebujejo učinkovine za izboljšanje strukture las. Za tiste uporabnike, ki želijo več pene in svilnate lase. Za barvane lase lahko dodamo v šampon 10 kapljic kokosovega extrakta za ohranjaje barve. Z njegovo uporabo bodo lasje voljni, mehki in prožni. Lahko se uporablja tudi kot gel za tuširanje za celo telo.

FIL ŠAMPON NEVTRAL
Šampon za hidrofilne lase

FIL šampon je nežen neodišavljen šampon za tanke, fine in barvane lase, ki potrebujejo učinkovine za izboljšanje strukture las. Za tiste uporabnike, ki želijo več pene in svilnate lase. Za barvane lase lahko dodamo v šampon 10 kapljic kokosovega extrakta za ohranjaje barve. Z njegovo uporabo bodo lasje voljni, mehki in prožni. Lahko se uporablja tudi kot gel za tuširanje za celo telo.

FIL CLASSIC ŠAMPON N
Šampon za hidrofilne lase, ki zahtevajo obnovitev

FIL klasični šampon nevtral je nežen, neodišavljen šampon za hidrofilne tanke in fine lase, ki zahtevajo več obnove in želimo doseči bolj grob izgled, kar zagotavlja visoka vsebnost pšeničnih aminokislin. Posebej primeren za hidrofilne lase, ki niso kemično obdelani. Preprečuje cepljenje lasnih konic, lasje pa postanejo močnejši, polnejši in lesketajoči. Lahko se uporablja tudi kot gel za tuširanje za celo telo.

FIL BALZAM
Regenerator za hidrofilne lase

FIL regenerator  je namenjen za hidrofilne lase, ki zagotavlja mehke in sijoče lase, ter obenem ščiti lase pred zunanjimi vplivi, predvsem pa se po uporabi lasje lažje razčešejo.
Nanašamo ga na umite, mokre lase in razporedimo po celotni dolžini las. Po vsaj 3 minutah ne pretirano izperemo  in posušimo lase. Uporabljamo ga v zelo majhnih količinah. Zelo primeren, kot zaključek pri kemični obdelavi las in za nego lasnih vložkov ali podaljškov iz naravnih las.

FIL VOLUMEN SPREJ
Regenerator za hidrofilne lase, ki ostaja na laseh.

FIL sprej za volumen deluje kot balzam za tanke hidrofilne lase, ki potrebujejo dodatno zaščito in volumen. Zagotavlja tudi večjo elastičnost in moč las, obenem doda volumen, lasje se potem lažje oblikujejo in razčešejo, ima pa tudi antistatičen učinek. Pred uporabo ga je potrebno pretresti. Nanese se na vlažne lase in se ne izpira.

FIL INTENZIV CURE
Intenzivna nega za poškodovane in hidrofilne lase.

FIL intenzivna nega za hidrofilne lase, ki so bila kemično obdelana ali zelo poškodovane lase, ker gradi notranjo strukturo las. Uporablja se lahko tudi preventivno, pred kemično obdelavo las. Vmasira se v umite in mokre lase. Pustimo delovati približno 10 minut, če je le mogoče pod toploto in nato speremo. Za izboljšan učinek lahko uporabimo tudi FIL regenerator.

FIL CURE SPREJ / N.C.A.
Obnovitveni sprej  za hidrofilne in  poškodovane lase

FIL Cure sprej ali N.C.A. sprej  je učinkovita nega za hidrofilne lase, ki so poškodovani ali so bili kemično ali fizično tretirani. Uporablja se tudi za oblikovanje trajno kodranih pričesk ali pred trajnim kodranjem. Obnovi notranjo strukturo las, zagotavlja mehke in sijoče lase, ter pomaga pri razčesavanju las.

FIL PRE SPREJ
Učinkovit sprej za obnavljanje lasnega keratina

FIL Pre sprej je nega za hidrofilne lase pred, med in po kemični obdelavi, še posebno pred trajnim kodranjem in beljenjem. Ojača lasni keratin in gradi lase tako, da krepi mostove žvepla in soli v laseh. Zagotavlja boljše učinke pri trajnem kodranju, ker deluje proti suhim kodrom, beljenim lasem pa zagotavlja večjo elastičnost in moč.

Stran:
Poglej vse | Stran:
Poglej vse | Stran: