FOB izdelki

Namenjeni so za hidrofobne lase – lase, ki odbijajo vlago. Večinoma so to grobi, trdi in krhki lasje, ki se hitro posušijo in jih je težko oblikovati.

Hidrofobni izdelki uravnavajo raztezanje las in pripomorejo k povečanju vlage v laseh, s katero si zagotovimo lažje in obstojnejše oblikovanje las. Da bi naredili lase bolj gladke in lahko obvladljive za oblikovanje, izdelki v tej liniji vsebujejo visoke vsebnosti maščobnih kislin in vlažilne agente.

Aktivne FOB sestavine:  blage površinske snovi koruze in kokosa; olje bombaževca (olje semen bombaževca, bogato z polinenasičenimi maščobnimi kislinami); svilne amino kisline (zagotavlja sijaj); pšenične amino kisline (zagotavljajo fleksibilnost); guar (deluje antistatično); RNA (ribo nukleinska kislina).

Izdelki iz skupine FOB so:

FOB ŠAMPON
Šampon za hidrofobne lase

FOB šampon je nežen in vlažilen odišavljen šampon za debele, trde in krhke lase, ki se težko oblikujejo. Pomirja razdraženo in vlaži suho lasišče. Zagotavlja voljne in sijoče lase. Podaljšuje obstojnost barv na laseh, če v šampon dodamo 10 kaplic extrakta kokosa. Brez dodatkov se lahko uporablja tudi kot gel za tuširanje. Se dobro peni za tiste, ki imajo to radi.

FOB ŠAMPON NEVTRAL
Šampon za hidrofobne lase

FOB šampon je nežen in vlažilen neodišavljen šampon za debele, trde in krhke lase, ki se težko oblikujejo. Pomirja razdraženo in vlaži suho lasišče. Zagotavlja voljne in sijoče lase. Podaljšuje obstojnost barv na laseh, če v šampon dodamo 10 kaplic extrakta kokosa. Brez dodatkov se lahko uporablja tudi kot gel za tuširanje. Se dobro peni za tiste, ki imajo to radi.

FOB CLASSIC ŠAMPON N
Aktivni klasični šampon za suho lasišče in hidrofobne lase

FOB klasičen šampon N je aktivni neodišavljeni in vlažilen šampon za hidrofobne lase in suho ali razdraženo lasišče, ki pomirja žleze lojnice. Namenjen je za pogosto umivanje las in se brez dodatkov lahko uporablja tudi kot gel za tuširanje.

FOB BALZAM
Regenerator za hidrofobne lase

FOB regenerator za hidrofobne poškodovane lase. Regenerator zagotavlja mehke in sijoče lase, lažje razčesavanje in oblikovanje, prav tako pa ščiti lase pred poškodbami in zunanjimi vplivi. Priporočljivo ga je uporabiti po kemični obdelavi las. Primeren tudi za nego lasnih vložkov in podaljškov.

FOB INTENSIVE CURE
Intenzivna nega za suhe hidrofobne lase

FOB intenzivna nega je vlažilna (uravnotežena) nega za hidrofobne lase, suho lasišče ali razdraženo lasišče. Lase naredi sijoče in voljne. Pomirja suho lasišče in mu zagotavlja pravo ravnovesje vlage. 

FOB HYDRO CURE
Vitaminska nega za zelo hidrofobne lase

FOB hidro nega je intenzivna vlažilna vitaminska nega za zelo hidrofobne, trde in krhke lase, ki jim dodaja vlago. Običajno vlaga prenaša aktivne sestavine v strukturo las, medtem ko pri zelo hidrofobnih laseh to ne učinkuje, zato ima ta nega višji pH, ki odpira povrhnjico in s tem omogoča absobcijo vlage v lase. Primeren je tudi pri reševanju večje problematike na lasišču. 

Stran:
Poglej vse | Stran:
Poglej vse | Stran: