Harologi dodatki za nege

Harologi dodatki in naravni eksotični izvlečki (tudi v ampulah) so osnova za individualen program za nego las. Uporabljajo se kot dodatki šamponom in/ali kot nega sama ali intenzivna nega las ali lasišča. Glede na rezultat testiranja las in analize lasišča vam lahko usposobljeni strokovnjak svetuje uporabo mešanice dodatkov s šamponom/nego, kar se popolnoma prilagaja individualnim potrebam posamezne stranke.

Harologi parfume lahko uporabljamo tudi kot dodatek posameznim gelom ali šamponom za prijetnejši vonj.

Na razpolago samo v Harologi salonih.

LECITIN+

Lecitin je maščobam podobna zveza, ki se pojavlja v živih celicah in v vodotopni obliki kot dodatek šamponu, ki regulira vlago. Pri oksidacijskem barvanju z dodajanjem lecitina dosežemo globlje in hitrejše prodiranje barve v lase. Kot dodatek uporabljamo šampon Lecitin na hidrofobnih in na hidrofilnih laseh, predvsem pa je pomemben pri toplotnem glajenju las, ker preprečuje poškodbe las.
Sestavine: Aqua, Polysobate 80/Glycerin/ Lecithin/Ethanol, Polysorbate20/Linolenic Acid/Arachidonic Acid/Oleic Acid, Methylchloroisothiazolinone/Methylisothiazolinone

MAGNEZIJ+

Magnezij je element, ki zagotavlja eno tretjino jakosti las in jim uravnava mastnost. Pri vseh kemičnih procesih v laseh se magnezij razgrajuje in ga moramo nadomeščati za ohranitev stabilnosti v laseh. Uporablja se kot dodatek. Je v koncentrirani obliki, namenjen uporabi v salonu. Lase krepi in absorbira maščobo iz lasišča. Magnezij je naravna substanca soli. Lahko ga uporabljamo kot dodatek šamponom in negam. Kot dodatek v šamponu deluje na mastno lasišče. Kot dodatek v negi ojača solne vezi v lasu. V kolikor je lasišče izredno suho, ga v negi ne uporabljamo. Ph je 5,0.
Sestavine: Aqua, Magnesium Sulfate, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone/Methylisothiazolinone.

N.C.A.+ 

N.C.A. je aminokislinski dodatek šamponu z močnim obnovitvenim učinkom. Je močan gradbeni material za lase. Dodatek vsebuje N.C.A. nukleinsko kislino, ki se uporablja kot lasna obloga pri laseh s poškodovano strukturo, pri krhkih in načetih laseh. Uporabljamo ga kot dodatek pri negi v salonu. Ko ga uporabljamo kot kuro, ga normalno izperemo iz lasišča, lahko pa deluje tudi tako, da ga iz las ne izpiramo. To uporabimo pri hidrofobnih svetlih laseh naravno skodranih laseh poškodovanih laseh. Lase varuje pri alkalnih posegih, zato je N.C.A. kar najboljši dodatek pri alkalnih trajnih kodranjih, barvanju in tudi kot zelo učinkovita nega za uravnavanje strukture. Njegova pH vrednost znaša 4,0-4,5.

Sestavine: Aqua, Quaternium 27/ Methylcellulose/Cetyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Gluten/ Hydrolyzed Wheat Protein, RNA, Cetrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Riboflavin,Panthenol, Pyridoxine HCL, Calcium Pantothenate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone/ Methylisothiazolinone, Parfum.

SALICIL ACID

Salicil acid  je salicilni dodatek šamponu, ki učinkovito odstranjuje prhljaj in maščobo. Uspešno pomaga tudi pri psoriazi. Narejen je na osnovi izvlečka iz pekoče koprive. V salonu jo uporabljamo kot nego proti prhljaju in luskavici. Za zdravljenje problematike lasišča, se uporablja v kombinaciji z EFA oljem in sicer 1 del salicilne kisline in 4 deli EFA olja. Na lasišču pustimo 10 min, nato izperemo z Multi treat šamponom. Potem lasišče zmasiramo z lecitinom in zaključimo nego z  šamponom FOB CLASSIC NEVTRAL.

Sestavine: Aqua,Alcohol Deat,Salycilic Acid 10 %.

BRANNASSLA

Branassla je izvleček pekoče koprive z aktivno formulo za problematično lasišče, ki stimulira rast las. Kot dodatek je primeren je za mastno in vneto – razdražljivo lasišče, ter proti prhljaju, za hidrofilne in mastne lase. Pospešuje rast las in jih ojača.

Sestavine: Aqua, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol/ Urtica Dioica.

GINSENG

Ginseng je izvleček, ki stimulira krvni obtok in daje lasem moč in elastičnost. Kot dodatek je primeren za pospeševanje rasti las, za njihovo ojačitev, predvsem pa pri otroško tankih laseh.

Sestavine: Aqua, Ethoxydiglycol/ Propylene Glycol/ Panax Ginseng.

HIBISKUS

Hibiskus je izvleček, ki mehča lasišče, odstranjuje prhljaj in psoriazo. Kot dodatek je primeren za vneto – razdražljivo lasišče, pri prhljaju, za hidrofilne in naravno skodrane lase.

Sestavine: Aqua, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol/ Hibiscus Sabdariffa.

KIVI

Kiwi je izvleček kivija z vlažilnim in negovalnim učinkom, z visoko vsebnostjo vitamina C, amino in sadni kislin. Kot dodatek je primeren za hidrofobne lase, suhe in lomljive lase, za pospeševanje rasti las in povečanje  sijaja, ter za naravno skodrane lase.

Sestavine: Aqua, Ethoxydiglycol/ Propylene Glycol/ Actinidia Chinensis.

KOKOS

Kokos je izvleček kokosa in  ima vlažilni in krepčilni učinek, ker v lase dovaja minerale. Kot dodatek je primeren za hidrofobne lase, suhe in lomljive lase, za pospeševanje rasti las in povečanje  sijaja, ter za naravno skodrane lase.

Sestavine: Aqua, Propylene Glycol/ PEG 60/ Cocos Nucifera.

MANDELJ

Mandel je izvleček mandlja, ki stimulira rast las in preprečuje nastanek suhih las in lasišča. Kot dodatek je primeren za hidrofobne lase, za suhe in lomljive lase, za lase s poškodovano strukturo in za povečanje  sijaja las.

Sestavine: Aqua, Ethoxydiglycol/ Propylene Glycol/ PEG-40 Hydrogenate Castor Oil,Prunus Dulcis.

MANGO

Mango je izvleček sadeža mango, ki stimulira rast las in ščiti lasišče. Vsebuje vitamine A, B in C. Kot dodatek je primeren za hidrofobne lase, suhe in lomljive lase, ter za pospeševanje rasti las.

Sestavine: Aqua, Ethoxydiglycol/ Propylene Glycol/ Mangifera Indica.

PANTENOL

Pantenol je visoko koncentrirani izvleček vitamina B, ki izboljšuje kakovost las. Kot dodatek je primeren za masno lasišče, vneto – razdražljivo lasišče, deluje proti prhljaju in za hidrofilne lase, za pospeševanje rasti las in za lase s poškodovano strukturo. Krepi lase in jim daje sijaj, obvezen pa je pri otroško tankih laseh.

Sestavine: Panthenol, Glycol.

PAPAJA

Papaja je izvleček sadeža papaja, ki gladi in preprečuje skuštranost las, ter obnavlja lasišča. Kot dodatek je primeren proti prhljaju za hidrofilne lase, za povečanje čvrstosti las in nujen pri otroško tankih laseh.

Sestavine: Aqua,Ethoxydiglycol/ Propylene Glycol/ Carica Papaya.

HAROLOGI NARAVNI PARFUMI ZA ŠAMPONE

Harologi parfumi kot dodatki za v šampone so narejeni iz koncentriranih naravnih esenc in so namenjeni tistim porabnikom, ki imajo radi dišave tudi v naravnih izdelkih. Dodajajo se lahko v FIL in FOB šampone NEVTRAL, ki so neodišavljeni. 

Na razpolago so tri sveže arome in sicer:

  • EVKALIPTUS
  • SIVKA ALI LAVANDA
  • META

Parfumi so pakirani v stekleničke s pipetami, tako da se lahko pravilno dozira potrebna količina kapljic za željeno intenzivnost vonja. Število kapljic je od 5 za rahlo dišavljenje pa do 20, ko je intenzivnost vonja že zelo močna.