Harologi izdelki in spletna trgovina

Avtor:Harologi

OBVESTILO PRI NAROČANJU!

Z letošnjim letom se Harologija spreminja in sicer namesto FIL in FOB linije, prihaja OBNOVITVENA in VLAŽILNA linija, uvaja se nekaj novih izdelkov in nova embalaža. V prehodnem obdobju bo na razpolago še nekaj starih izdelkov, kjer pa jih ni več, pa je adekvatna zamenjava z novimi izdelki.
Zaenkrat lahko naročate po starih izdelkih, mi pa vam bomo pripravili ponudbo tudi z upoštevanjem zamenjav in šele po tej ponudbi boste lahko plačali naročene izdelke.
Seveda pripravljamo tudi novo spletno stran, ki bo zajela vse spremembe in bo začela delovati po prehodnem obdobju.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in verjamemo, da boste ostali zvesti Harologiji!

 

Temeljni del koncepta Harologije, se poleg potrebnega znanja frizerjev, tudi izdelki, ki so tako pripravljeni, da zagotavljajo osnove, s katerimi lahko dosegamo zastavljene cilje pri negi las in lasišča. Izdelki morajo biti naravni, ne samo deklarativno, ampak resnično tako, da izpolnjujejo stroke kriterije, ki jih imajo skandinavske dežele. Omogočati morajo sestavljanje, tako da lahko zagotavljamo individualen pristop, ker so vsaki lasje drugačni in zahtevajo drugačne pristope.

V tem delu boste lahko spoznali vse izdelke, ki so na razpolago v Harologiji in so namenjeni končnim potrošnikom, pa tudi v tistem delu, ki je namenjen profesionalni uporabi in se lahko izvaja samo v frizerskih salonih, kjer so usposobljeni kadri za take postopke.

Celoten koncept izdelkov je predstavljen v poglavju splošno, potem so izdelki predstavljeni po grupacijah, najbolj podrobno, pa v spletni trgovini, ki je sestavni del te strani.

Sestavni del te strani je tudi spletna trgovina, kjer lahko naročite izdelke za uporabo doma. Pomembno, je da imate preko te strani tudi možnost lasnega testiranja, kjer lahko zelo natančno ugotovimo, kaj vaše lasje potrebujejo in kateri izdelki so primerni za vaše lase in lasišče.

Vsi izdelki pod blagovno znamko HAROLOGI so izdelani na Švedskem in sicer je proizvajalec: Harologi of Swedwn AB, Box 8104, SE 163 08 SPAGNA, SWEDEN