Harologi kodri

Harologi kodri so enaki, kot jih zagotavlja narava.

Kodri so pojem ženskosti in lepo negovane lasje z kodrastimi ali valovitimi lasmi so želje mnogih žensk. Nekateri imajo v svojih genih, take sestavine, ki same kodrajo lase in tem pravimo, da imajo naravne kodre. Nekateri so z njimi zadovoljni, drugi pa ne, zato jih ravnajo. Željo po kodrih frizerji uresničujejo že dolgo časa od srednjega veka, ko so bili kodri nujni, pa do današnjih dni, ko kodri predstavljajo modni trend in pojem lepote.

Pri trajnem kodranju je bila težava, ker so uporabljali preparate, ki zelo poškodujejo lase, ker je postopek, velik poseg v strukturo las, če hočemo zagotoviti obstojne kodre. Predvsem, pa smo si vedno predstavljali stare mame z navijalkami in drobnimi kodri. Bilo je obdobje, ko se trajno kodranje ni izvajalo tako obsežno, predvsem zaradi zavedanja glede uporabe kemikalij.

Harologi kodri so nekaj drugega, saj so potrebne kemikalije vsebovane v minimalnih količinah, ki ne poškodujejo las. Po drugi strani, pa imamo celo vrsto negovalnih izdelkov, ki lasem zagotavljajo uravnoteženo stanje. Sicer pa, če so lasje že močno poškodovani, potem pravi frizer Harolog, ne bo priporočal trajnega kodranja.

Harologi  perm / volume sistemska nega zagotavlja kodrane lase z naravno strukturo in trajnim volumnom. My wave Perm je varen sistem, ki temelji na Cystaminom, ki zagotavlja nežno trajno obdelavo z dolgotrajnim rezultatom. Sistem je sestavljen iz treh enot: My Wave Perm losiona, My Wave stabilizatorja in My Wave Fix nevtralizatorja. Na voljo je v treh jakostnih stopnjah:  0/1/2 – vse skoraj brez ali z zelo majhno vsebnostjo amoniaka in thioglikolske kisine. Acid N in S sta permamentni kislini in sta namenjeni poškodovanim lasem. Na razpolago samo v Harologi salonih.

Seveda pa lahko zagotavljamo kodre tudi z ustreznimi izdelki, ki imajo tako strukturo, da pospešujejo kodranje las. To je HAIR MOUSSE STRONG, ki je pena za oblikovanje in volumen, s katerim dosežemo želene učinke in CURL BOOSTER, ki je sprej za kodre. Z pravilno uporabo teh izdelkov si zagotavljamo ustrezne kodre, ki imajo seveda krajši učinek kot trajno kodranje.

Skupina nakodranih iz Harologi salona Brežice

Skupina nakodranih iz Harologi salona Brežice

Andreja Jernejčič - ravni lasje

Andreja Jernejčič - ravni lasje

Andreja - kodri doseženi samo z  izdelkom CURL BUSTER

Andreja - kodri doseženi samo z izdelkom CURL BUSTER