Harologi koncept

Avtor:Harologi

Ključ do koncepta je celosten in individualni pristop do ljudi

Harologi ali Hairology, je znanost o laseh in samo znanje nam omogoča, da lahko vplivamo na naravne funkcije las in kože. Zdravi lasje so lepi lasje. Večina izdelkov za nego las Harologi deluje globoko v lasišče, na bistveno strukturo las (cortex). To tudi zagotavlja pravo uravnoteženost lasišča brez negativnih vplivov na lase in lasišče.

Zakaj postati del Harologi koncepta?

Vsaki lasje imajo svojo osebnost. Pravzaprav so tako individualni kot so prstni odtisi. Harologi imajo specialistična znanja, ki jih potrebujejo za nego las. Nudijo strokovne nasvete in prilagojene tretmaje, ki temeljijo na testiranju las in analizi lasišča. Izdelki za nego se pripravijo individualno z dodatki in rastlinskimi izvlečki, tako da dosežemo željen učinek – ekskluzivno storitev, ki jo lahko zagotovi le frizer - Harolog. Harologi skupaj z izdelki in učinkovinami v njih zagotavljajo odgovore na vsa vprašanja, ki nastajajo pri problematiki las in lasišča.

Hairologi – veda o laseh

Harologi sistem temelji na znanju, analizah in prijaznemu odnosu do okolja, osebnem pristopu, izdelkih visoke kakovosti in celostnem pristopu k negi las.

Harolog

Frizer - Harolog se zaveda, da so vaši lasje edinstveni, kot je edinstven tudi vaš prstni odtis, zato naredi individualne teste in analize vaših las. Zaveda se tudi, da sta vaše zdravje in notranja harmonija, osnova za dobro počutje, zunanjo lepoto in izgled. Na tej osnovi vam lahko svetuje najbolj učinkovite izdelke in postopke za nego, vzdrževanje ali zdravljenje las in lasišča.

Individualni pristop

Da bi lahko zagotovili učinkovito nego vaših las, je sistem Harologi razvil nekaj pomembnih pripomočkov, ki so sestavni del Harologi koncepta in omogočajo individualen pristop.

 • Najpomembnejši je Digitalni lasni tester, s katerim na podlagi testiranja lasu ugotavljamo ravnotežje vlage v lasu, ki je osnova za oceno kvalitete las. Lasni tester izmeri moč in razteznost lasu, razmerja med njima pa določajo stopnjo vrsto las in stopnjo vlažnosti.
 • Ker je zdravo lasišče osnova za kvaliteto las, ga je potrebno redno kontrolirati z mikrokamero in na osnovi takega pregleda se določi postopke za nego in zdravljenje lasišča.
 • Da bi zagotovili ustrezno nego, ki je namenjena posameznim lasem in lasišču, je sistem Harologi zagotovil ustrezne dodatke, ki se dodajajo v šampone in različne nege. Ti so prilagojeni za določene vrste las. Tako vaši lasje dobijo samo sestavine, ki jih potrebujejo, in naravne rastlinske izvlečke, ki so izdelani po starih receptih naših babic.
 • Harologi sistem je razvil tudi vse druge izdelke za negovanje in zdravljenje las skladno z dvema osnovnima linijama vrste las. Prav tako so temu prilagojeni tudi izdelki za kemično obdelavo las, kot je barvanje ali trajno kodranje, ali izdelki za stiliranje, ki so sicer namenjeni določeni vrsti obdelave las, hkrati pa lase tudi negujejo in vzdržujejo.
 • Ker se Harologi zavedamo, da je osnova zunanje lepote tudi v notranjem stanju telesa, so razvili tudi prehranske dodatke, ki telesu zagotavljajo manjkajoče sestavine, ki z zagotavljanjem vitaminov in mineralov vplivajo na lase, lasišče, kožo in nohte.

Lasno testiranje je, skupaj z znanjem o laseh in lasišču, ki jih zagotavljajo frizerji - Harologi, osnova, ki ji lahko zaupate skrb za svoje lase.

Lepota prihaja od znotraj

Harologi si ne prizadevajo samo na zunanji izgled stranke, ampak se zavedajo, da lepota prihaja od znotraj. Posledično v liniji Harologi niso samo izdelki za nego in oblikovanje las, pač pa tudi prehranska dopolnila, s katerimi dosežemo najboljše rezultate pri laseh, koži in nohtih.

Harologi izdelki

 • so narejeni na Švedskem
 • so okolju prijazni
 • učinkovine v izdelkih so večinoma organskega izvora, torej iz človeku prijaznih sestavin, ki jih organizem sprejema in so tudi biološko razgradljive
 • niso bili testirani na živalih
 • so prijazni do ozona
 • za nevtralizacijo vonjev se uporabljajo izključno naravne dišave
 • imajo pH prilagojen lasem in koži
 • so lahko individualno oblikovani
 • so na prodaj ekskluzivno le v Harologi salonih