Izdelki za lase in lasišče

GENTLE WASH
Šampon za občutljive lase in lasišče, ter za pogosto umivanje las

Nežna nega za lase in lasišče, je posebno blag šampon za izjemno občutljivo lasišče in za tiste, ki si umivajo lase zelo pogosto. Ne povzroča draženja oči, zato je popoln za otroke. Lahko se mu dodaja aktivne dodatke in rastlinske izvlečke in tako postane bolj aktiven šampon za določeno problematiko. Brez dodatkov se lahko lahko uporablja tudi kot gel za tuširanje. Z dodano salicilno kislino odlično deluje proti luskavici. Nego zaključimo z regeneratorjem ali Multi treat.

DANDRUFF ŠAMPON
Šampon proti prhljaju

Učinkovit šampon proti suhemu in mastnemu prhljaju, ki uravnava kvasovke in pomaga pri odstranjevanju prhljaja z las in lasišča. Predvsem preprečuje nastanek glivice Malassezia, ki povzroča prhljaj. Prhljaj je najprej potrebno odstraniti z lasišča, potem se lahko začne postopek zdravljenja, ki jih zagotavljajo sestavine v šamponu.

H & S THERAPY
Antibakterijska nega za problematično lasišče.

Nega za lase in težave z lasiščem, kot so srbenje, razdraženost lasišča, luščenje in prhljaj.   . Therapy je intenzivna antibakterijska nega lasišča, ki stimulira krvni obtok, pomirja razdraženo lasišče in pospešuje rast las. Antibaktericidno deluje na kožo glave. Pospešuje kroženje krvi, ki ga z točkovnimi masažami lahko še bolj vzpodbudimo. Uporabo priporočamo pri vseh vrstah motenj lasišča (izpadanje las, ostanki kože, prhljaj, rdečice, psoriaza itd.). Pri izpadanju las je priporočljiva vsakodnevna uporaba, tudi če lasje niso sveže oprani. Zmanjšuje obolenja problematičnega lasišča kot npr. mastno, razdraženo lasišče, rdeče lišaje in prhljaj. Dnevno jo uporabljamo  predvsem proti izpadanju las, saj do 45% zaustavi izpadanje las. Preparat vmasiramo na lasišče in ga ne izpiramo. 

MULTI TREAT
Regenerativna nega za vse vrste las in lasišča

Multi Treat za lase in lasišče je nega za vse vrste las, pri problematičnem lasišču, kot je mastno lasišče, srbeče in razdraženo lasišče, prhljaj in psoriaza, obenem pa uravnava pH na lasišču in laseh, preprečuje statično elektriko in stimulira lasišče. Zagotavlja sijaj, voljne in mehke lase, ki se lahko razčešejo. Lahko se uporablja kot šampon, kot regenerator in nega.

DEEP CLEANSER
Globinski čistilni šampon

H&S Deep Cleanser  je globinski šampon, za vse, ki potrebujejo temeljito čiščenje las in lasišča. Šampon učinkovito odstranjuje luščenje na lasišču, različne ostanke izdelkov za oblikovanje pričeske in ostanke drugih zunanjih vplivov, kot je onesnaženost ozračja, pa masti in težke kovine. V primeru trdovratnih ostankov na laseh in lasišču, je potrebno postopek ponavljati, da je lasišče popolnoma očiščeno. Ni za vsakdanjo uporabo. Po uporabi ga temeljito izperemo.

COLOR PROTECTOR
Nega za barvane lase

Color Protector je posebna nega za barvane lase, ki podaljšuje obstojnost barvanih las ter zagotavlja ravnovesje vlage v laseh. Neguje lase, ki so poškodovani zaradi mehanskih poškodb ali zaradi vplivov okolja. Lasje so po uporabi polnejši, česanje je lažje. Sijajen pri uporabi sušilca za lase in likanju las. Na lase ga nanašamo po umivanju in ga ne izpiramo. 

Stran:
Poglej vse | Stran:
Poglej vse | Stran: