Izdelki za oblikovanje

Skupina izdelkov za oblikovanje so:

HAIR GEL 
Gel za oblikovanje

Hair gel je klasični gel za oblikovanje vseh vrst las, za tiste, ki nočejo imeti občutka, da imajo styling izdelek na laseh. Ker nima alkohola v sebi je primeren za občutljivo in razdraženo lasišče. Primeren za hidrofilne lase, ki potrebujejo več moči.

Posebej primeren za oblikovanje modernih pričesk, ki se sušijo na zraku, pričesk sušenih s sušilcem in pa tudi za skodrane lase. Za modni Wetlook učinek je primeren tudi kot končni izdelek. Lasje v celoti vpijejo preparat zato na njih ni ostankov. Lasje postanejo bolj polni, pričeska pa drži dalj časa. Ima antistatičen učinek in zagotavlja bleščeč videz. Ščiti pred vlago v zraku. Uporablja se na vlažnih laseh po pranju, lahko pa se uporabi tudi na suhih laseh, možna je kombinacija s peno Hair mousse strong.

FIBER PUTY
Gnetljiva krema za oblikovanje

Fiber puty je gnetljiva krema, ki jo radi imenujemo tudi "čigumi" in s svojimi ekstremno dolgimi vlakni zagotavlja povečan volumen pričeske in boljše oblikovanje za igriv izgled in pravo razpoloženje.  Za oblikovanje ga uporabimo na suhih laseh, manj učinkovit je na vlažnih laseh. Nanesemo ga na dlani in skozi lase oblikujemo pričesko z grobim ali razkuštranim videzom. PH je 5,5.

DIP- HEAD MEGA HOLD
Močan gel za kreativno oblikovanje

Dip head je izredno močan gel za kreativno oblikovanje, ki vsebuje kationske polimere in vidne vitamine  A+E v obliki modrih kristalov, ki zagotavlja dolgotrajno obstojnost pričeske. Vitamini v modrih kristalih se raztopijo in se absorbirajo v lase, kationski polimeri, pa okrepijo zaščitno funkcijo povrhnjice in naredijo lase prožne. Lahko ga uporabljamo na mokre ali suhe lase. V kolikor pustimo, da se lasje naravno posušijo, je pričeska izredno trdna, lasje pa ostanejo prožni. PH-vrednost je 5,5.

HAIR WAX
Vosek za oblikovanje

Hair vax  je močan, vodotopen vosek za oblikovanje s provitaminom retinol, ki krepijo zaščitne funkcije las, predvsem je zelo koristen pri suhih konicah. Primerih pri kratkih laseh za »moker izgled« pričeske. Vsebuje mineralna olja, ki dajejo lasem lesk in UV filtrom, ki deluje tudi kot zaščita pred onesnaženjem iz okolja in pred  UV-žarki. Je zelo dolgo obstojen. Nanaša se na suhe lase, pri umivanju pa se popolnoma odstrani.

SHINE & GEL 
Lesketajoč vosek v gelu

Shine gel je vodotopen vosek v gelu z lesketajočim učinkom, ki zagotavlja polnejše lase z panthenolom, ter provitaminom B5 ščiti in varuje lase pred izsušitvijo. Uporabljamo ga za wet-look oblikovanje močnih kontrastov in stilsko oblikovanje. Primeren tudi v kombinaciji z peno Hair mousse strong in za oblikovanje skodranih las. Uporablja se v malih količinah na suhih ali mokrih laseh in je zelo dolgo obstojen. PH je 5,5

MEGA HOLD HAIR SPRAY
Hitro sušeči lak za lase

Mega hold hair spray je hitro sušeči vodotopen lak za lase, ki krepi lase in jim daje dodaten sijaj. Derivati silisciuma in polimeri zagotavljajo ustrezno moč, obenem pa zagotavljajo, da se lahko odstrani iz las z glavnikom ali ščetko. Lak vsebuje okolju prijazno potisno gorivo in UV filter za zaščito pred soncem in vetrom. Pričeski zagotavlja trdno stabilnost in obenem prožnost. Priporočljivo je pršenje z razdalje 10 – 20 cm, vendar ne v bližini odprtega ognja.

TREND SPREJ 
Sprej za lase

Trend spray je močan vodotopen in hitrosušeči sprej za lase, ki zagotavlja, da so pričeske trdne a prožne, polne in svetleče. Zagotavlja izredno obstojnost pričeske in visok lesk, ter zaščito pred zunanjimi vplivi. Navkljub temu, da je 100 % vodotopen, je zelo obstojen tudi v vlažnem vremenu. Nanaša se na popolnoma suhe lase z razdalje 10 – 20 cm, vendar ne v bližini odprtega ognja. Odstrani se z umivanjem, česanjem ali ščetkanjem. PH je 5,5

QUICK SET 
Losijon za oblikovanje

Quick set je hitrosušeči losijon z rastlinskimi belakovinami  za oblikovanje las pri uporabi navijalcev za lase, ki pričeski zagotavlja elastičnost in daljšo obstojnost, obenem pa tudi volumen in sijaj. Nanaša se na vlažne ali suhe lase, pred oblikovanjem ali kodranjem. PH je 5.

HEAT PROTECTOR
Spray za toplotno zaščito las

Spray za zaščito vseh vrst las pred vročino Heat protector, s svojimi sestavinami, zagotavlja lasem poseben ovoj, ki jih zaščiti pred visoko vročino (do 230 stopinj) in jim zagotavlja volume in visok sijaj. Uporablja se na mokrih-sfrotiranih laseh, pred feniranjem in na suhih laseh, pred uporabo likalnika ali kodralnika. PH je 5,5.

BEACH LOOK
Spray za oblikovanje

Izdelek je namenjen modnemu oblikovanju las, za izgled, kot da ste na plaži, vendar z večjim volumnom. Združuje dragocene proteine, ki dajejo lasem vlago in vitamine in ščitijo lase pred izsušitvijo, ter pantenol, ki zagotavlja pravilno razmerje vlage v laseh. Vsebuje UV filter in vitamin B5. Je vodotopen in ne pušča ostankov na laseh in lasišču, negovalne sestavine pa izboljšujejo strukturo las. Razpršimo ga po mokrih laseh in na to oblikujemo pričesko ali utrjujemo že oblikovane kodre. PH je 5.

HAIR GLAZE 
Utrjevalec za lase

Hair glaze je biološki, vodotopen utrjevalec za lase, brez alkohola in v tekočem stanju, ki je zelo primeren za pričeske sušene s sušilcem, prav tako pa tudi za polaganje pričesk še posebej pri finih laseh. Utrjevalec tvori mrežo kroglično oblikovanih elementov okrog las in jim s tem daje izredno voljnost, elastičnost in gibljivost. Tudi ta preparat na lasnem steblu ne pušča ostankov in se biološko povsem razgradi. Utrjevalec nanašamo na z brisačo osušene lase in nato pričesko oblikujemo in stiliziramo. Uporaben pri likanju las skupaj s Color Protector-jem. PH je 4,5.

HAIR MOUSSE STRONG 
Pena za oblikovanje in volumen

Hair mousse strong je močna pena za oblikovanje z negovalnim učinkom. Zagotavlja obstojnost pričeske, lesk in volumen. Vsebuje vlažilni Pantenol in zaščitni UV-filter. Uporablja se na suhih ali vlažnih laseh in je zelo dolgo obstojna. PH je 5,5.

STYLING FOAM 
Penasti utrjevalec za lase

Styling foam je okolju neškodljiv penasti utrjevalec za vse vrste las brez pogonskega plina in vsebuje večinoma tenside - aktivne snovi. Styling foam tvori peno z velikimi mehurčki, ki se hitro in lepo porazdelijo po laseh, ki dobijo lesk in se lažje češejo.  Deluje proti statični elektriki in lasje ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi. Zagotavlja velik volumen las, vendar jih ne obteži. PH je 5,5.

MOLD PASTE 
Krema za kreativno oblikovanje

Mold paste je lasna krema za kreativno modeliranje, ki zagotavlja volumen, sijaj in karakter pričeski. Uporablja se na suhih ali vlažnih laseh. 

FIBER PASTE 
Krema za oblikovanje

Fiber paste je lasna krema z vlakninami za kreativno oblikovanje, ki zagotavlja grob, kontroliran končni  izgled in čvrsti volumen. Uporablja se na suhih ali vlažnih laseh. V majhnih količinah se s konicami prstov vnaša na lase in oblikuje pričesko po želji. Zelo dobro se kombinira s peno Hair Mousse, Dip Head, Shine&Gel in Hairspray Mega Hold.

ROOT LIFTER 
Zelo močna pasta za oblikovanje 

Root lifter je zelo močna pasta za oblikovanje, ki dvigne lase in jim da maksimalen volu¬men. Majhno količino paste pregnetemo s prsti in jo nanesemo na suhe lase. Lasem daje grob videz z mat leskom.

CURL BOOSTER 
Sprej za kodre

Curl booster je negovalni sprej z esencialnimi aminokislinami, ki kodra naravno in trajno skodrane lase. Lasem zagotavlja lesk in z njim lažje oblikujemo pričesko. Sprej nanesemo na umite in sfrotirane lase. Lase po nanosu feniramo z nastavkom za fen (difuzerjem/dušilcem)  od spodaj navzgor, tako najenostavneje pridobimo kodre in volumen. Podaljšuje obstojnost trajno skodranih las. PH je 3,5

Stran:
Poglej vse | Stran:
Poglej vse | Stran: