Kdo zaupa Harologiji

Avtor:Harologi

Znani iz sveta popularnih, morajo zaradi številnih nastopov in pojavljanja v javnosti, pred fotoaparati in kamerami, skrbeti za svoj videz in lasje so tu pomemben del izgleda. V takih primerih so lasje tudi zelo obremenjeni in še toliko bolj je pomembno, da se kvalitetno negujejo in vzdržujejo. Tudi nam je v veselje, da  veliko znanih zaupa Harologiji, predvsem pa to, da so zadovoljni z doseženimi rezultati.

  • Nuša Derenda

    Ena najboljših pevk zabavne glasbe v Sloveniji Nuša Derenda tudi prisega na kozmetiko Harologi, saj se zaveda, da so v takem tempu nastopov kot jih ima ona, lasje pod stalnim pritiskom urejanja, pranja, stiliranja, itd, kar je za lase velika obremenitev in, če niso pravilno negovani ne zdržijo, zato se veliko podobnih zvezd poslužuje podaljšanih las, ipd. Nuša pa se je odločila, da bo skupaj s svojo frizersko Barbko Oštrbenk v Salonu v Brežicah poskrbela za svoj lase tako, da bodo navkljub naporom, ki jih prestajajo zdravi in lepi.

  • Violeta Tomič

    Violeta Tomič, nam je vsem znana igralka z izjemnim talentom in neštetimi odigranimi vlogami na odrih in televiziji. Poleg vsebine, ki jo vtisne liku s svojim znanjem in izjemnim darom, zahtevajo liki tudi podobo, kjer so pomemben del tudi lasje, zato jim posveča posebno pozornost in zato je tudi med uporabnicami Harologije. Največkrat jo srečamo v Harologi centru v Ljubljani, včasih pa tudi pri Barbki v Brežicah. V zadnjem času se ji pridruži tudi njena hčerka, ki je kot mlada lepotica, že prepoznala vrednost lepih in zdravih las.

Stran: