Kozmetika za telo

Dunella sistem za nego kože je sestavljen iz Dunella Day & Night Creme in Dunella tablet.

Učinkovit sistem – tako za zunanjost kot notranjost  preprečuje vse znake staranja kože: gube, starostne pege in rdečico. Dunella tablete so narejene iz Dunaliella alge, bogate z močnimi antioksidanti - Beta-karotenom - ki preprečuje staranje celic. Dunella Day & Night krema, s svojo ekskluzivno formulo, ohranja elastičnost kože in jo vlaži. Priporočamo 1 Dunella tableto dnevno v kombinaciji z Dunella dnevno-nočno kremo.

Izdelki iz skupine KOZMETIKA ZA TELO so:

DUNELLA DAY & NIGHT CREME 
Dnevno-nočna krema 

Dunella day & night creme je dnevno-nočna krema, ki ima vsestransko formulo in je sestavljena iz vitaminskega kompleksa B – E, izvlečka kamilice, ki varuje pred prostimi radikali in koži vrača elastičnost. Na kožo jo nanašamo kadarkoli – podnevi ali  ponoči – kadarkoli želimo kožo vlažiti in ohraniti svež, mladosten videz. pH 5,5

DUNELLA TABLETE 
Prehranski dodatek za zaščito kože

Dunella tablete so prehranski dodatek, ki učinkovito ščiti pred prostimi radikali in staranjem kože, odpravljanjem gub in ohlapne kože. Temelji na  Dunaliella algi in njeni visoki vsebnosti različnih karotenov, kakor tudi vitamina E, vitaminov B kompleks in mineralov. Dunaliella izvleček iz alg vsebuje vsaj sedem različnih naravnih karotenov in bioflavonoidov. Kombinacija teh karotenov in bioflavonoidov je najvišje izmerjen antioksidantni učinek v primerjavi z običajnimi beta-karoteni. Kolagen hidrolizat v tabletah Dunella je beljakovin vezivnega tkiva za elastičnost kože. Za optimalne rezultate kombiniramo z Dunella Day & Night Cremo, ki krepi učinek tablet in naredi kožo gladko in voljno. Posebej koristno jo je uporabljati po sončenju ali po solariju.

VITAMIN E 
Visoko koncentrirano olje z vitaminom E

Vitamin E je visoko koncentrirano olje z vitaminom E, ki koži vrača elastičnost in ima zdravilen učinek na kožo obraza, trepalnice, nohte, pospeši pa tudi celjenje manjših poškodb kože na obrazu. Mešanica vitamina E in esencialnih maščobnih kislin omogoča izdelku, da prodre globoko v kožo, jo regenerira in varuje celice. Primeren za vse vrste kože. Nanesite si par kapljic na blazinice prstov in ga razmažite po temeljito očiščeni koži.

Stran:
Poglej vse | Stran:
Poglej vse | Stran: