Lasno testiranje

Avtor:Harologi

BREZPLAČNO TESTIRANJE VAŠIH LAS

Testiranje las je pri frizerjih Harologih osnova za določanje negovalnih postopkov in izbiro ustreznih izdelkov, ki so prilagojeni na konkretne lase. Vsaki lasje so edinstveni, tako kot so prstni odtisi, zato moramo tudi za njih uporabljati pravilne izdelke. Kvaliteta izdelkov Harologi je, da lahko šampone in druge negovalne izdelke, z ustreznimi dodatki prilagodimo samo za vaše lase. Doda se samo tisto kar vaši lasje potrebujejo.
Ker je lasno testiranje osnova za vse nadaljnje postopke in izbiro izdelkov in ker Harologi salonov z lasnim testiranjem še ni veliko, lahko lasje testirate tudi po pošti in sicer tako, da izpolnite priložen obrazec za lasno testiranje. Potem odrežete (pomembno je, da ga odrežemo in ne izpulimo) en las in sicer na vrhu glave, kjer so lasje najbolj izpostavljeni in čimbolj pri korenu lasišča. Lasje naj bodo čisti in brez vseh preparatov za stiliranje (laki, pene, in podobno). En ali dva lasa zalepite na obrazec in jih pošljete na naš naslov, ki je naveden na obrazcu. Lase zalepite samo na zgornjem delu in ne po celi dolžini, ker potem las spremeni svoje karakteristike. Las zalepite tako, da bo spodnji del, ki se testira, tisti del, ki je pri lasišču.
Po izvedenem testiranju vam bomo posredovali pismene rezultate in na tej osnovi boste lahko naročili ustrezne izdelke za uporabo doma in zagotovili svojemu frizerju prave osnove za nego vaših las.
Lasno testiranje je brezplačno.

KUPON ZA TESTIRANJE

Če želite testirati lase, potrebujemo zato samo en vaš las in nekaj podatkov, ki bodo osnova, da vam določimo kvaliteto las in svetujemo potrebne nege. Las odrežete previdno na zgornjem delu glave, čimbolj pri lasišču. Za merjenje potrebujemo najmanj 5 cm lasa, od korena lasišča proti konici. Tako odrezan las zalepimo na list za testiranje tako, da je del pri korenu ali lasišču, navzdol, zalepljen pa pri konicah. Tako bo testiranje pravilno in rezultati verodostojni za uporabo.