Naravni izdelki

Avtor:Harologi

Naravni izdelki - Signatur line

Če imate občutljivo kožo ali želite zaščititi okolje, so ti izdelki primerni za vas. Izdelki so brez snovi, ki so škodljive za zdravje ali okolje.

Ti proizvodi so rezultat stalnih prizadevanj Harologije, da zagotavljajo izdelke, ki ne škodujejo našemu zdravju in okolju. Ekološka organizacija  Green Business na Danskem je v sodelovanju z danskim Združenjem frizerjev in kozmetičarjev izdelala seznam pozitivnih in negativnih sestavin v proizvodih, glede posledic in vplivov, ki jih naredijo za okolje in naše zdravje. Danska je vodilna država glede okoljske ozaveščenosti v industriji, zato je še posebej vzpodbudno, da je večina izdelkov Hårologi uvrščena na pozitivni seznam . Izdelki Harologi so brez snovi, ki so škodljive za zdravje ali okolje.

Skrb za okolje

Izdelki Harologi in prehranska dopolnila za lase in lasne nege so izdelani iz najboljših surovin, ki jih ponuja mati narava. Sestavine v vsakem izdelku so posebej izbrane tako, da dajo najboljši rezultat z najmanjšim možnim negativnim vplivom na okolje in človeka, obenem pa zagotavljajo želene učinke. Izdelki niso bili testirani na živalih in vsa embalaža je izdelana tako, da jo je možno 100 % reciklirati, za spreje in lake se uporabljajo pogonski plini, ki ne uničujejo ozonsko zaščito. Stimulativno je tudi ponovno polnjenje embalaže, tako da je ni potrebno zavreči, ampak je namenjena večkratni uporabi.