Občutljivo lasišče in suhi lasje

Občutljivost lasišča opazimo kadar je lasišče srbeče ali se pojavi rdečica. Koža ima drobne pore in dobro prekrvavitev, občutljiva je na mehanske, kemijske in toplotne vplive in po umivanju se pojavi rdečica. Srbenje pa povzroča nepravilna uporaba koncentriranih šamponov, prepogosto umivanje las,prhljaj in zaradi kemijskih procesov na laseh.

FOB ŠAMPON (neutral ali N) preprečuje vse vrste obolenj lasišča. Normalizira izločanje lojnic in ščiti lasišče. Vsebuje esencialne maščobne kisline in vitamin B2.

K šamponu dodamo BRANASLO (5-8 kpl.), ki je izvleček pekoče koprive z aktivno formulo za problematično lasišče. Primeren je z vneto in razdražljivo lasišče. HIBISKUS (5-8 kpl.)  je izvleček, ki mehča lasišče. PANTENOL (5-8 kpl.)  je sestavni del lasu, ki bo uravnaval vlago v laseh. KOKOS (5-8 kpl.)  ima vlažilni in krepčilni učinek na las in lasišče. 

Kot balzam po pranju uporabimo FOB BALZAM, ki lasem izravnava strukturo, deluje kot hitra obloga in je antistatičen. Delež fosforlipidov obnavlja vlažnost las in kože na glavi.

HAIR & SCALP THERAPHY je lasna vodica, ki preprečuje vse vrste obolenj na lasišču, ker vsebuje pekočo koprivo blagodejno deluje na lasišče. Ker imamo razdraženo lasišče k lasni vodici dodamo MANGO (5-8 kpl.), ki ščiti lasišče, vsebuje vitamine A,B in C.

FLEXI SPRAJ je obnovitveno negovalni sprej, ki zagotavlja UV zaščito. Vsebuje aminokisline in pantenol, ki zagotavlja lasem volumen in vlažnost.

Pri zelo razdražljivem lasišču uporabimo E.F.A. olje, ki je mešanica visokokakovostnih rastlinskih olj, blaži poškodovano, občutljivo kožo in lasišče.