Poškodovani in beljeni lasje

Beljenje in visoko odstotno razbarvanje povzročata hude poškodbe lasne strukture, saj se pri tem poškoduje tudi vlaknata plast lasu. Vsled tega je pretežna trdnost pobeljenega lasu močno zmanjšana. Kemikalije poškodujejo površino las in odstranjujejo sestavne dele las. Lasni keratin se poškoduje zato je še bolj potrebna redna nega las.

FIL ŠAMPON N (neutral ) vsebuje nukleinske kisline , aminokisline in vitamine, ki bodo poškodovanemu lasu zagotovile izredno dobro kvaliteto las. Deluje proti razcepljenim konicam in daje lasem lesk, volumen in polnost.

K šamponu dodamo PANTENOL (5-8 kpl.), ki izboljšal strukturo las, krepi lase in jim daje sijaj. FIL CURE SPRAJ je aminokislinski dodatek z močnim obnovitvenim učinkom. S tem preparatom bomo poškodovanemu lasu na novo zgradili notranjo celično moč in preprečili nadaljnje lomljenje lasnega stebla.

Za nego po pranju priporočamo FIL BALZAM je hitra obloga, ki izravnava strukturo las, obnavlja vlažnost las in kože na glavi.

LEAVE ON CREME je lasni balzam s trajnim delovanjem, ker ga ne izpiramo z las. Vsebuje izvleček jojobe, ki preprečuje nalaganje umazanije, lasje pa so z uporabo lesketajoči. Krepi suhe, poškodovane in kemično obdelane lase.

Kot globinsko oblogo priporočamo FIL INTENSIVE CURE ali FOB INTENZIVE CURE. FIL Intensive Cure obloga vsebuje kombinacijo posebnih snovi, ki vzpodbujajoče učinkuje na poškodbe las. Pri poškodovanih laseh na novo zgradi notranjo celično moč lasu in s tem izboljša strukturo lasu. FOB Intenzive Cure uravnava vlago v lasu in lasem zagotavlja prožnost in elastičnost. Negativni vplivi okolja, kemična nega in vročina vlažnost v lasu občutno motijo, zato je potrebno vlago v lasu uravnavati.

Za konice uporabimo TOP CURE INTENZIVE, ki je intenzivna nega za poškodovane konice ter dolge in poškodovane lase. Kationsko aktivne makromulekule se kot zaščitni film, ki obvaruje vlago nabira okrog lasu, ne da bi s tem oteževale las. Lase ščiti pred zunanjim vplivom, daje lesk, prožnost in preprečuje, da bi se konice cepile. Nanašajo se na suhe ali vlažne lase in se ne izpira.

FLEXI SPRAJ je obnovitveno negovalni sprej, ki zagotavlja UV zaščito. Vsebuje aminokisline in pantenol, ki zagotavlja lasem volumen, vlažnost in lase obvaruje pred izsušitvijo.