Predstavitev Harologije

V svetu so vse bolj prisotni trendi naravnih sestavin za vse izdelke, ki jih človek uporablja na sebi ali pa jih uživa in ne škodujejo človeku, koži in okolju. Struktura ozaveščenih ljudi je vse večja in vse več jih je, ki jim to področje mnogo pomeni, zato se osredotočajo na izdelke, ki sledijo tej ideji. Skandinavske dežele, so že zaradi omejitve teh resursov, visoke ozaveščenosti in seveda tudi zaradi visoke razvitosti, na prvem mestu, glede upoštevanja teh standardov v izdelkih, ki so izdelani pri njih. Zato je verodostojnost teh kriterijev v njihovih izdelkih zelo visoka.

Švedska lasna kozmetika Harologi izpolnjuje vse navedene kriterije, ker temelji na naravnih osnovah in na drugačnem pristopu do reševanja problematike las. Harologi sistem temelji na znanju, analizah in prijaznemu odnosu do okolja, osebnem pristopu, izdelkih visoke kakovosti in celostnem pristopu k negi las in lasišča.

Vsi izdelki pod blagovno znamko HAROLOGI so izdelani na Švedskem in sicer je proizvajalec: Harologi of Swedwn AB, Box 8104, SE 163 08 SPAGNA, SWEDEN

Stran:
 • Harologi koncept

  Ključ do koncepta je celosten in individualni pristop do ljudi

 • Naravni izdelki

  Če imate občutljivo kožo ali želite zaščititi okolje, so ti izdelki primerni za vas. Izdelki so brez snovi, ki so škodljive za zdravje ali okolje.

 • Vrste in kvaliteta las in lasišča

  Ugotovitev vrste in kvalitete las in lasišča je osnova za pravilne pristope pri negi in odpravljanju problematike

 • Nega las in lasišča

  Pravilna nega las in lasišča je osnova za zdrave in lepe lase.

 • Harologi barvanje

  Harologi barve za lase, temeljijo na posebno izbranih nežnih preparatih z majhno vsebnostjo nujnih kemijskih učinkovin, vendar zagotavljajo kvaliteten rezultat, brez poškodovanja las.

 • Harologi kodri

  Harologi kodri so enaki, kot jih zagotavlja narava.

 • Piling las in lasišča

  Lasišče je temeljna osnova s katero začnemo skrb za svoje lasje, ker samo z zdravim lasiščem lahko zagotovimo zdrave in lepe lase.

Stran: