Splošno o izdelkih

Avtor:Harologi

Harologi izdelki za nego las in lasišče so rezultat stalnih prizadevanj Harologije, da zagotavljajo izdelke, ki ne škodujejo našemu zdravju in okolju. Ekološka organizacija  Green Business na Danskem je v sodelovanju z Združenjem frizerjev in kozmetičarjev izdelala seznam pozitivnih in negativnih sestavin v proizvodih, glede posledic in vplivov, ki jih naredijo za okolje in naše zdravje. Danska je vodilna država glede okoljske ozaveščenosti v industriji, zato je še posebej vzpodbudno, da je večina izdelkov Hårologi uvrščena na pozitivni seznam. Izdelki Harologi so brez snovi, ki so škodljive za zdravje ali okolje.

Če imate občutljivo kožo ali želite zaščititi okolje, so ti izdelki primerni za vas. Izdelki so popolnoma brez snovi, ki so škodljive za zdravje ali okolje.

Izdelki Harologi in prehranska dopolnila za lase in lasne nege so izdelani iz najboljših surovin, ki jih ponuja mati narava. Sestavine v vsakem izdelku so posebej izbrane tako, da dajo najboljši rezultat z najmanjšim možnim negativnim vplivom na okolje in človeka, obenem pa zagotavljajo želene učinke. Izdelki niso bili testirani na živalih, vsa embalaža je izdelana tako, da jo je možno 100 % reciklirati, za spreje in lake se uporabljajo pogonski plini, ki ne uničujejo ozonsko zaščito. Vsi Harologi spreji so vodotopni in v biološko razgradljivi ali  v embalaži, ki jo je možno reciklirati ali ponovno napolniti, za uporabo v salonih ali nadaljnjo prodajo končnim kupcem.

Harologi izdelki

  • so narejeni na Švedskem
  • so okolju prijazni
  • učinkovine v izdelkih so večinoma organskega izvora, torej iz človeku prijaznih sestavin, ki jih organizem sprejema in so tudi biološko razgradljive
  • niso bili testirani na živalih
  • so prijazni do ozona
  • za nevtralizacijo vonjev se uporabljajo izključno naravne dišave
  • imajo pH prilagojen lasem in koži
  • so lahko individualno oblikovani
  • so na prodaj ekskluzivno le v Harologi salonih.

FIL IZDELKI

Namenjeni so za izboljšanje hidrofilnih – vlago vpijajoče – las. Za tanke, fine lase, ki se zlahka zravnajo, so brez volumna, razcepljeni, privlačijo vlago in se zavozlajo pri umivanju.Hidrofilni lasje potrebujejo rekonstrukcijo. Izdelki v tej liniji vsebujejo amino kisline, ki gradijo strukturo las,  poleg tega pa tudi druge sestavine, ki lase negujejo.

FOB IZDELKI

Namenjeni so za hidrofobne lase – lase, ki odbijajo vlago. Večinoma so to grobi, trdi in krhki lasje, ki se hitro posušijo in jih je težko oblikovati.Hidrofobni izdelki uravnavajo raztezanje las in pripomorejo k povečanju vlage v laseh, s katero si zagotovimo lažje in obstojnejše oblikovanje las. Da bi naredili lase bolj gladke in lahko obvladljive za oblikovanje, izdelki v tej liniji vsebujejo visoke vsebnosti maščobnih kislin in vlažilne agente.

FIL/FOB IZDELKI

Namenjeni so vsem vrstam las – tako hidrofilnim kot hidrofobnim. Linija FIL/FOB predstavlja izdelke, tako za kozmetičen efekt, kot tudi za povečanje strukture las.

IZDELKI ZA LASE IN LASIŠČE

Linija za lasišče in lase ( hair & scalp) vsebuje izdelke za lase in lasišče, za posebej občutljivo lasišče ali lase, ki na primer potrebuje globinsko čiščenje. Učinkovitost teh izdelkov zagotavljajo aktivne sestavine kot so: izvleček kamilice, izvleček belega čaja, kafra in izvleček pekoče koprive.

BARVNI ŠAMPONI

Barvni šampon je nežen šampon, ki lasem zagotavlja čudovit prosojen barvni lesk na naravnih laseh in izboljšuje svežino in sijaj nianse barvanih las. Nevtralizira tudi sive lase. Na razpolago je v 8 različnih niansah.

IZDELKI ZA OBLIKOVANJE

Izdelki za oblikovanje so namenjeni modnemu oblikovanju pričesk, vendar ti izdelki sočasno tudi negujejo vaše lase. Izdelani so iz najboljših naravnih surovin, tako skrbno izbranih, da zagotavljajo vsakemu izdelku njegovo edinstveno uporabo.

PREHRANSKI DODATKI

Harologi prehranski dodatki so izredno učinkoviti dietetični nadomestki, ki telesu zagotavljajo manjkajoče in potrebne vitamine in minerale. Lasje in nohti so v telesu na repu prioritete in kadar jih primanjkuje, ostanejo brez. Tako se na laseh poznajo učinki bolezni, stresa, porod, mena in druge spremembe v telesu, ker takrat prioritetni organi potrebujejo več učinkovin. V takih situacijah je potrebno telesu zagotavljati več vitaminov in mineralov. Učinkovine v Harologi prehranskih dodatkih so organskega izvora, torej iz človeku prijaznih sestavin, ki jih organizem sprejema in absorbira, ker v nasprotnem primeru ni učinka. Švedski standardi in njihova spoznanja so garancija kvalitete in učinkovitosti, zato jim lahko zaupamo.

KOZMETIKA ZA TELO

Dunella sistem za nego kože je sestavljen iz Dunella Day & Night Creme in Dunella tablet. Učinkovit sistem – tako za zunanjost kot notranjost  preprečuje vse znake staranja kože: gube, starostne pege in rdečico. Dunella tablete so narejene iz Dunaliella alge, bogate z močnimi antioksidanti - Beta-karotenom - ki preprečuje staranje celic. Dunella Day & Night krema, s svojo ekskluzivno formulo, ohranja elastičnost kože in jo vlaži. Priporočamo 1 Dunella tableto dnevno v kombinaciji z Dunella dnevno-nočno kremo.

HAROLOGI DODATKI ZA NEGE

Harologi dodatki in naravni eksotični izvlečki (tudi v ampulah) so osnova za individualen program za nego las. Uporabljajo se kot dodatki šamponom in/ali kot nega sama ali intenzivna nega las ali lasišča. Glede na rezultat testiranja las in analize lasišča vam lahko usposobljeni strokovnjak svetuje uporabo mešanice dodatkov s šamponom/nego, kar se popolnoma prilagaja individualnim potrebam posamezne stranke. Harologi parfume lahko uporabljamo tudi kot dodatek posameznim gelom ali šamponom za prijetnejši vonj.

DRUGI IZDELKI

V konceptu Harologije podpiramo tudi druge izdelke, za katere ugotovimo, da so skladne z našimi kriteriji.