Tanki lasje

Pri tankih laseh ugotavljamo, da so brez volumna, obstojnost frizure je krajša, lasje so pogosto statični in po šamponiranju, če nismo pazljivi, se težje razčešejo.

Priporočamo FIL ŠAMPON v katerega dodamo N.C.A. ( 10 ml) in LECITIN (5-20ml odvisno od testiranj).Šampon vsebuje nukleinske kisline, aminokisline in vitamine, ki dajejo lasu dobro kvaliteto z redno uporabo. Deluje proti pretrganju lasnega stebla, lasem daje volumen,lesk in polnost. Je antistatičen. Neguje poškodovane in oslabljene lase.

K šamponu dodamo GINSENG (5-8 kpl.), ki bo stimuliral krvni obtok, lasem daje moč in elastičnost. PAPAJA (5-8 kpl.) obnavlja lasišče, daje gladkost in preprečuje skuštranost las. PANTENOL (5-8 kpl.) je izvleček vitamina B, ki izboljša kakovost las.

Za nego po pranju izberemo FIL VOLUMEN SPREJ, ki je posebej prirejen za tanke in fine lase. Kot šampon tudi balzam vsebuje makromulekule tako, da z uporabo balzama dobimo volumen, sijaj, polnost, antistatičnost in lahko jih razčešemo.

FLEXI SPREJ je obnovitveni sprej, ki ga ne izpiramo iz las in ima tako trajno delovanje na lasu. Ker vsebuje pantenol bomo lasu povrnili vsebnost pantotenske kisline, ki je sestavni del lasu. Las bo imel potrebno vlago in prožnost.

Ker so lasje tanki, redki, naelektreni, brez volumna in se težko razčešejo priporočamo oblogo MULTI TREAT, ki vsebuje RNA življenjsko pomembne aminokisline, vitamin B in E, emulgatorji, čebelji vosek in dišavne komponente. Obloga las ne otežuje, deluje antistatično in vzpostavlja pH vrednost.